domingo, 1 de junio de 2014

Conclusió


Acabada l’assignatura Socioemocional d’aquest semestre farem un poc de reflexió sobre l’aprés.

            Com ja vaig reflectir en la primera entrada del bloc, el semestre i l’assignatura la començava preocupada per els resultats del anterior semestre, tot i que al llarg d’aquest semestre ja he estat tranquil·la.

            En aquesta assignatura tractàvem el tema de les emocions que em pareix un dels temes fonamentals alhora de donar classe ja que formen part de nosaltres i contínuament les expressem, i a l’escola també. Per això és important que les coneguem bé per ensenyar-li als nens com expressar-les de una bona forma i per saber comprendre’ls.

            La forma en que les hem tractat a classe ens ajudat molt a aprendre, reflexionar sobre elles i sobretot treballar-les de manera pràctica ja que sempre fèiem exercicis individuals, després en petit grup i després tota la classe cosa que ens facilitava parlar davant de tota la classe. També no només hem treballat les emocions si no diverses situacions que apareixeran en la nostra feina com a mestres com és el període d’adaptació i les primeres entrevistes. Aquests últimes les hem treballat d’una forma pràctica a classe fent el rol de mestres i pares i les demes feiem d’observadores i ens servia per a un futur quan siguem mestres. També vàrem posar en practica per parelles activitats per treballar les emocions amb els nens a classe i va estar molt bé ja que veies algunes activitats que perfectament podries posar en pràctica en una aula en un futur.


            Treballar les emocions no és fàcil però ho trop molt important per donar classe a una escola i més a més amb nens petits que comencen una nova etapa en l’escola, per al tractament amb les famílies, per a la col·laboració amb altres mestres, tot i que també són importants per a la vida en general. 
No hay comentarios:

Publicar un comentario