lunes, 28 de abril de 2014

Activitat 7

Per fer l’activitat 7 i continuant amb el tema de la família hem vist una pel·lícula Un lugar donde quedarse.

Tracta sobre una parella que seran pares i quan ho descobreixen se’n van a viure on estan els pares del al·lot. Quan duen 6 mesos els pares d’ells decideixen anar-se’n dos anys a viure fora i ells decideixen viatjar on els seus amics i familiars viuen per decidir on viure ells. En tots els llocs que van visitant hi ha famílies de tots tipus, tradicional, amb fills adoptats, de pares separats. Ells quan veuen aquestes famílies més que en quin lloc volen estar es fixen més en quina família volen al seu costat perquè els ajudi. Quan ja diuen de quedar-se on la família amb fills adoptats visiten la casa on la dona va viure de petita amb els seus pares que estan morts i decideixen quedar-se en aquella casa.

La realitat d’aquesta parella em pareix bastant real tot i que sempre hi ha aspectes que són més de la ficció com per a mi el fet de que tot els hi vagi perfecte i mai tinguin cap discussió. Al meu parer em pareixen bastants immadurs, ell més que la dona però tampoc penso que sigui un problema perquè són responsables.

La mort dels pares de la dona la ha marcat molt ja que diu que no és vol casar ja que ells no estaran per veure-la i també perquè es dur que una dona no tingui el recolzament dels seus pares en situacions com en la que està on va a tenir un fill, i quan ells pensen que tindran al costat als pares d’ell i s’adonen de que es van a viure fora dos anys pues han des buscar un altre lloc on hi hagi gent que els pugui recolzar, perquè realment no busquen llocs nous on no viu cap conegut per començar una vida allí si no se’n van a lloc on viu gent perquè els pugui ajudar.

El que tinguin un fill en camí i hagin de canviar de rols de fills a pares per a ells, i per a tothom, suposa un canvi molt important i sempre apareixen dubte com si seran un bons pares i si sabran ser-los o no.

Tots els tipus de famílies que van sortint en la pel·lícula són bastant diferents i els protagonistes viatgen a cada un dels llocs on estan per veure on anar a viure tracten de veure quina família es la que més li agrada però en realitat el que han de descobrir es quina família volen ser ells i elegir un lloc per quedar-se no guiant-se per la gent que coneixen com és el que fan al final, i parlant entre ells dient les coses que volen i que no volen fer que surt en una escena de la pel·lícula.


La pel·lícula amb el tema que estàvem tractant de la família ha anat molt bé ja que surten molts de tipus de famílies y tampoc reflecteix quina és la millor ni pitjor simplement cadascuna te els seus trets i diferencies de les altres.




No hay comentarios:

Publicar un comentario