viernes, 7 de marzo de 2014

Tercera activitat

En la activitat 3 havíem d’aconseguir fer una definició del concepte d’emoció. Ja que aquesta assignatura tracta de les emocions i encara no sabíem quina era la seva definició. Varem treballar igual que en les altres activitats primer cadascú feia la seva, després en grups de tres i per finalitzar tota la classe junta.


La definició d’emoció que jo vaig fer és la següent: les diferents reaccions que et provoquen diferents fets o situacions que es poden donar en qualsevol moment. Com ja vaig veure després me faltaven moltes coses per que fossi més específica. Després entre tres companyes varem fer una altra i varem posar que una emoció era la manifestació d’un estat cognitiu que provoquen diferents fets o situacions en un moment determinat. Veient aquesta definició es pot veure que tampoc va canviar molt de la que ja havia fet. 


La última definició d’emoció que varem fer entre totes varem dir que l’emoció és un estat d’ànim canviant, intens i temporal provocada per un estímul intern o extern que té significat per a l’individu i que provoca una reacció física o psíquica,o real o fictícia.Com ja he dit abans es pot veure que a la meva li faltaven coses importants per especificar el perquè està causada, que provoca com és quan es sent... són coses importants alhora de definir-la en les que jo no vaig pensar-hi. Tot i així quan varem dir totes les companyes les nostres definicions no eren molt diferent les unes de les altres però cadascuna tenia un tret que les altres no tenien.No hay comentarios:

Publicar un comentario